Ambalaža kao okvir za Vašu fotografiju!?

Sljedeći našu filozofiju održivog dizajna kod osmišljavanja EKOTEKE posebnu pažnju posvetili smo dizajnu ambalaže. Nismo željeli da Ekoteka bude samo još jedan proizvod upakiran u lijepu i simpatičnu ambalažu koju ćete baciti, već smo htjeli biti kreativni i produžiti joj životni vijek. Ambalaža za Ekoteku ima namjenu! Umjesto da završi kao otpad, možete je iskoristiti kao okvir za fotografiju koji možete staviti na stol, policu ili objesiti na zid.

Ambalaža je oduvijek bila važna za sve vrste proizvoda. Ponekad se može činiti kao nepotrebna dodatna stavka, ali kada se koristi na pravi način, ambalaža može postati korisna i kreativna, čak i nakon što se proizvod iz nje izvadi. Jedan takav primjer je naša ambalaža za Ekoteku koja se može koristiti kao okvir za fotografiju.

Ljudi žele kupovati proizvode koji su funkcionalni, lijepi za gledanje, ali i koji doprinose očuvanju okoliša. Kada se koristi kao okvir za fotografiju, ambalaža ne završava na odlagalištu otpada nakon upotrebe, nego se može koristiti kao trajna uspomena ili ukras.

Prednosti korištenja ambalaže kao okvira za fotografiju su višestruke. Za početak, smanjuje se otpad i štedi novac, jer ne morate kupovati posebne okvire za fotografije. Također, ovo je kreativan način da se iskoristi ambalaža koja bi inače završila u smeću. To je i izvrstan način da se izrazi vaša osobnost i ukus. Možete je staviti na policu, na radni stol ili je objesiti na zid. Možete je koristiti za prikazivanje svojih omiljenih uspomena ili kao ukras u vašem domu ili uredu.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj objave isključiva je odgovornost ACT PRINTLAB d.o.o.

Mitovi i činjenice o tisku i papiru

U današnjem digitaliziranom svijetu u kojem su informacije dostupne temeljem samo jednog klika, zaboravljamo koliko je važna uloga papira i tiska. Važno je znati da

Prijava na newsletter